Online lezing ‘De Bommelbibliotheek’

Schrijf je hier in om de opname te bekijken van 11 december 2020
Prijs: € 4,95

Betalen kan via verschillende betaalmethoden in de volgende stap.
Bekijk webinar

De Bommelbibliotheek

Bommel en boeken hebben veel met elkaar te maken. Bommelliefhebbers zijn meestal ook boekenliefhebbers. Ook is Bommel zelf een boekenliefhebber. Tenminste: hij pretendeert dat te zijn. In elk geval is zijn voorvaderlijke bibliotheek in varkensleder gebonden. Maar wat staat er in zijn bibliotheek? En hoe leest en gebruikt heer Bommel zijn boeken? Daarover is veel leuks te vertellen en te laten zien. Een online verhaal over Bommel en boeken. Echt een onderwerp voor de donkere wintermaanden.

Aanleiding voor dit webinar is de recent verschenen Bommel Literatuurgids, die Klaas Driebergen en Hugo Klooster samenstelden. Dat is allereerst een overzicht van wat er in de loop van tachtig jaar allemaal is geschreven is over het werk van Marten Toonder. Dat is inmiddels een enorme ‘Bommelbibliotheek’! Maar daarnaast bevat dit boek ook een leuke bloemlezing van citaten en plaatjes uit de Bommelsaga over boeken en over lezen. Dit webinar gaat vooral over het verhaal dat deze bloemlezing vertelt.

Dit webinar werd gehouden op 11 december 2020. Schrijf je hierboven in om de opname ervan te bekijken. Je ontvangt dan per e-mail een link naar de opname.
Presentatie door
Klaas Driebergen

Duur
circa 105 minuten

Gebruiksaanwijzing
Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Advies: hoe groter het beeldscherm, hoe beter.
Deelnemen werkt heel eenvoudig. Na aanmelding ontvang je per e-mail een deelnamelink. Er is geen specifieke software of een account vereist, het webinar wordt vanzelf geopend in je internetbrowser.
(De chatfunctie die tijdens het live webinar werd gebruikt is bij het bekijken van de opname niet zichtbaar.)
Je hebt 14 dagen de tijd om deze opname te bekijken.

Blijf op de hoogte
Ontvang mijn ToonderMail voor informatie over toekomstige lezingen, boeken of andere projecten:
schrijf je hier in

Contact
Vragen? Mail naar klaas@klaasdriebergen.nl

Deel dit webinar